top of page

Thuisstudio klaar voor gebruik

Vanaf nu is het mogelijk om uw tekst op te nemen in mijn thuisstudio in ieder gewenst bestandsformaat. De bestanden lever ik onbewerkt en 'schoon' zodat een geluidstechnicus er alle kanten mee op kan! Bent u nieuwsgierig naar hoe dat klinkt? Luister dan hier.

Heeft u vragen over de mogelijkheden? Dan kunt u mij altijd contacten via de chat, rechts onderaan de pagina!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

Comentários


bottom of page