top of page

Luisterboek. Gelezen door Sanne Bosman.

Je weet wel, zo'n maand dat je dagen te kort komt! Deze maand is zo'n maand voor mij. Op dit moment ben ik bezig met het inspreken van mijn eerste twee luisterboeken. Ontzettend spannend en leuk om te doen! De titels mag ik helaas nog niet bekend maken. Zodra ze online staan, breng ik jullie natuurlijk op de hoogte :-) Dan zijn er nog veel nieuwe, leuke rollen die ik aan het inspreken ben en ben ik binnenkort te horen als voice-over in een nieuwe commercial. Kortom, een beetje een saaie blog maar wilde jullie toch op de hoogte brengen ;-)


26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

Comments


bottom of page