top of page

De Boterhamshow!


In deze poppenshow ontvangt presentator 'Opper de Pop' tafelgasten, muzikanten en side kicks als Nico de Neushoorn en Peter Allesweter. Achter de schermen probeert opnameleider Berny de chaotische boel bij elkaar te houden.

In deze succesvolle poppenshow was ik te horen in de rol van Rietje de Lijster. Ze was te gast in de Boterhamshow en liep die dag stage om te kijken waar ze nou eigenlijk goed in is. Ze is overal te zenuwachtig voor maar ze heeft blijkbaar talent voor operazangeres en zingt dan ook aan het einde van de aflevering een operalied (geschreven door Niels van de Laan) over haar zenuwen. Bekijk hier de aflevering.

Later in het seizoen was mijn stem ook te horen in de rol van Bobby. Hij mocht, voordat hij naar school ging, eerst nog even een lied zingen in de show over zijn juf!

Bekijk hieronder het lied tevens geschreven door Niels van der Laan.


123 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

Comments


bottom of page