top of page

Tip de Muis op Netflix!


Veel mensen vragen vaak waar ik allemaal in te horen ben. Meestal in animatie of live action series op tv. Maar nu kun je mij horen wanneer je wilt op Netflix! Tip de muis is vanaf nu te zien op Netflix. Mijn stem hoor je in de rol van Tip! Ja, ik weet het, jij bent vast niet de doelgroep😉 maar geloof me, het is een lieve zoete serie die je stiekem blijft kijken. 


#SanneBosman #Tipdemuis #Netflix #Voicetipdemuis #Nederlandsestem #Nederlandsecast #Stemactrice #Actrice #Tipthemouse #Dutchvoice

491 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

bottom of page