top of page

Stem in nieuwe Netflix serieOp dit moment ben ik druk bezig met de stemopnames van een nieuwe Netflix tekenfilmserie. Helaas mag ik nog niks vertellen over de serie maar hou mijn website in de gaten om helemaal up-to-date te blijven! En volg mij op Twitter (@sanne_bosman) of Instagram (@sannebosman85)

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

bottom of page