top of page

Serie Petticoat v.a. 24 november op TVDe serie Petticoat van KRO-NCRV begint eerder dan aangekondigd.

De eerste aflevering zou in eerste instantie half december te zien zijn. Maar door het wegvallen van de serie La Famiglia op de donderdagavond heeft Publieke Omroep besloten drie weken eerder met Petticoat te beginnen. De serie gaat nu van start op 24 november.

De muzikale serie Petticoat is gebaseerd op de musical over een Gronings meisje dat in de jaren vijftig naar de grote stad trekt in de hoop daar carrière te maken als zangeres. In de musical werd deze rol gespeeld door Chantal Janzen, in de serie is de rol overgenomen door Abbey Hoes. Acteur Hajo Bruins prolongeert zijn rol als vader. Andere grote rollen in de serie zijn voor Kay Greidanus, Jason de Ridder, Anneke Blok en Freek Bartels.

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

bottom of page