top of page

Serie Petticoat v.a. 24 november op TVDe serie Petticoat van KRO-NCRV begint eerder dan aangekondigd.

De eerste aflevering zou in eerste instantie half december te zien zijn. Maar door het wegvallen van de serie La Famiglia op de donderdagavond heeft Publieke Omroep besloten drie weken eerder met Petticoat te beginnen. De serie gaat nu van start op 24 november.

De muzikale serie Petticoat is gebaseerd op de musical over een Gronings meisje dat in de jaren vijftig naar de grote stad trekt in de hoop daar carrière te maken als zangeres. In de musical werd deze rol gespeeld door Chantal Janzen, in de serie is de rol overgenomen door Abbey Hoes. Acteur Hajo Bruins prolongeert zijn rol als vader. Andere grote rollen in de serie zijn voor Kay Greidanus, Jason de Ridder, Anneke Blok en Freek Bartels.

#petticoat #Sanne #Bosman #actrice #zangeres #tvserie

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page