top of page

Petticoat!Er staat een nieuwe uitdaging op mij te wachten. Dit najaar zal ik te zien zijn in de tv-serie Petticoat! Ik zal de rol van een van de Petticoats op mij nemen.

Het klinkt als een ideale baan! Zingen, dansen, acteren en echt eens goed kennis maken met de tv wereld. Volg mij op instagram of twitter om beelden achter de schermen te zien.

In deze blog alvast een foto van achter de schermen ;-) en hieronder een persbericht over deze nieuwe serie!

Vandaag zijn KRO-NCRV, producent Kemna & Zonen en producent MediaLane gestart met de opnames van de nieuwe Nederlandse dramaserie 'Petticoat'. De serie, met liedjes van componist Henny Vrienten, is gebaseerd op de gelijknamige succesmusical.

'Petticoat' zal dit najaar worden uitgezonden op NPO 1. 'Petticoat' vertelt het humoristische verhaal van de Groningse Patricia Jagersma, oftewel Pattie (gespeeld door Abbey Hoes).

De jaren '50: Samen met haar vader (een rol van Hajo Bruins) woont Pattie in een klein dijkhuisje op het Groningse platteland. Haar allergrootste droom is om een succesvolle zangeres te worden. Als op een dag de bus van de beroemde Nederlandse band The Petticoats strandt in haar dorpje en Pattie de bandleden te hulp schiet, slaat de vonk voor de showbizz voorgoed over. Ondanks alle waarschuwingen van haar vader en haar beste vriend Peter, besluit Pattie haar dromen na te jagen en verhuist ze naar de grote stad. Op zoek naar het leven waar ze zo hartstochtelijk naar verlangt.

Maar het leven in de grote stad, ver weg van haar vader en het rustige platteland, is niet zoals Pattie zich had voorgesteld. Om wat bij te verdienen gaat ze schoonmaken bij de rijke familie Van Rooden. Al snel raakt ze bevriend met Rogier, de jongste zoon (gespeeld door Jason de Ridder), en wordt ze tot over haar oren verliefd op Rogiers broer, Willem (gespeeld door Kay Greidanus).

Langzaam maar zeker leert Pattie zichzelf en de wereld van de showbizz steeds beter kennen...

Naast Abbey Hoes en Hajo Bruins spelen in Petticoat Anneke Blok (als tante Gerda), Freek Bartels (als Maurice), Marlijn Weerdenburg (als Mimi), Alex Hendrickx (als Peter), Kay Greidanus (als Willem) en Martijn Fischer (als Fred). De serie is geschreven door Paula van der Oest en Inge Hardeman en wordt geregisseerd door Pim van Hoeve en Thomas Korthals Altes.

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

bottom of page