top of page

Laatste in Carré


Zaterdag 30 januari speelde wij met Het Meisje met het Rode Haar, onze allerlaatste voorstelling. Deze prachtige tour sloten we af in Carré. Het was een hele mooie voorstelling met een top zaalbetzetting. Het is jammer dat deze succesvolle tour is afgelopen. Mijn 2 rollen als Judith en Tinka ga ik zeker missen en ik hoop met deze groep in de toekomst weer eens samen te werken want het was onwijs gezellig!3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

bottom of page