top of page

Reis naar het noordenVanaf vandaag is de Nederlandse versie van Long way North (Reis naar het Noorden) in verschillende bioscopen te zien.

Ik mocht de hoofdrol (Sacha) inspreken! Een mooi en bijzonder project om aan te werken. Hieronder zie je de Nederlandse trailer.

Het verhaal: Het Russische meisje Sacha gaat op zoek naar haar opa en belandt op de Noordpool, waar ijsberen wonen en sneeuwstormen loeien. De animaties zijn fenomenaal levensecht, net zoals de personages. Vanaf 7 jaar. Deze spannende animatiefilm werd eerder geselecteerd voor het Cinekid-festival.

Als haar opa niet terugkomt van een gevaarlijke ontdekkingsreis gaat Sacha hem achterna. Ze sluit zich aan bij de bemanning van een expeditie-schip dat richting Noordpool vaart. Het jaar is 1892, de omstandigheden primitief. Zij, het meisje van adel, moet zich zien te redden op een boot vol mannen en jongens uit het werkvolk, maar weet door haar charme iedereen mee te krijgen; op volle kracht zeilt het schip door de ijskoude Arctische wateren, op zoek naar opa.

De animatie oogt fenomenaal levensecht. De tekenaar is een meester in compositie en kleurgebruik; je waant je in het St-Petersburg van rond 1890, je bibbert op de Noordpool…


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Daisy Jones and the Six

Vanaf nu staat het volledige seizoen van Daisy Jones and the Six op Amazon Prime Deze volwassen serie is ook in het Nederlands nagesynchroniseerd en ik mocht de rol van Daisy Jones inspreken 🤩 Wat ee

DC Superpets in de bioscoop!

DC Superpets is nog even te zien in de bioscoop! Ik mocht de lieve en grappige rol van BP het hangbuikzwijn inspreken! Ze is lief en onzeker. En ze moet (net als de rest van haar vrienden) enorm wenne

bottom of page